Rüyada kadına ellemek

Rüyada kadına ellemek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kötü günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kadına ellemek gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Rüyada bir kadını ellemek yokluk içine düşeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadının memesini ellemek rahat bir hayata başlayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalettir.

Rüyada kadın göğsü ellemek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada kadın ellemek iyileşeceğine, toparlanacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işarettir.

Rüyada kadına ellemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments