Rüyada kadın organı ellemek

Rüyada kadın organı ellemek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, mutluluğu yakalayacağına, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın organı ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada kadın organı ellemek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada erkek organını ellemek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada erkek organı ellemek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin organını ellemek verdiği sözleri yerine getireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın ellemek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada kadının memesini ellemek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada bir kadının memesini ellemek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments