Rüyada kedi çağırmak

Rüyada kedi çağırmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, mutluluk ve huzur bulacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kedi çağırmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada kedi çağırmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi çağırmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ismiyle çağırmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada cin çağırmak görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaza çağırmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mevlüte çağırmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada oğlunu çağırmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada melek çağırmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments