Rüyada melek çağırmak

Rüyada melek çağırmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada melek çağırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada melek çağırmak daha çok kazanmaya başlayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Rüyada ölüye çağırmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi çağırmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının çağırdığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Rüyada bir ölünün seni çağırdığını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, tatsız haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada eve polis çağırmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine çağırmak yapılan işte geriye düşüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis çağırdığını görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, başarılarının devamlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments