Rüyada keçiye yem vermek

Rüyada keçiye yem vermek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada keçiye yem vermek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada keçiye yem vermek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yememek maddi anlamda feraha ermeye, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kuşlara yem atmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek görüp yememek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltaya yem takmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulur.

Rüyada kediye yem vermek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ineklere yem vermek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada hayvan yemi görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments