Rüyada yemek görüp yememek

Rüyada yemek görüp yememek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, her şeyin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada yemek görüp yememek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yemek görüp yememek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada pasta görüp yememek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulur.

Rüyada tatlı görüp yememek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yemek yememek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yemeği yememek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, insanları kıracağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeme yemek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek yemeye çalışmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments