Rüyada keçi bacağı görmek

Rüyada keçi bacağı görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi bacağı gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Rüyada keçi bacağı görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işarettir.

Rüyada keçi kesmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane keçi görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koç ve keçi görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, huzur içinde yatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ keçi eti görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya inanılır.

Rüyada keçi eti yediğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi hediye almak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments