Rüyada keçi ve yavrusunu görmek

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek nitelik ve farklılık geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu beslemek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş keçi yavrusu görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusunu görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments