Rüyada keçi ve keçi sütü görmek

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalettir.

Rüyada keçi ve keçi sütü gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir.

Rüyada keçiden süt içmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada keçi sütü almak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi sütü içmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, arabuluculuk yapılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kendi çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi sütü görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt keçisi görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, şansın ve bahtın da açılacağına delalet eder.

Rüyada süt veren keçi görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments