Rüyada keçi sütü görmek

Rüyada keçi sütü görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada keçi sütü gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada keçi sütü almak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada keçiden süt sağmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada keçi sütü görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt veren keçi görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada süt keçisi görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret etmektedir.

Rüyada keçi sütü içmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçiden süt içmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, canla başla çalışacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments