Rüyada keçi memesi görmek

Rüyada keçi memesi görmek dertlerin bölüşüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, dolandırılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi memesi gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Rüyada keçi memesi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt emzirmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kadının memelerini okşamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek iyi geçiminin devam edeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesini emmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, dualarına karşılık alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments