Rüyada saçını kazıtmak

Rüyada saçını kazıtmak aile işlerinin başına geçeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kazıtmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada saçını kazıttığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kazıttığını görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada saçları kazıtmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saçını kazıtmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kazınmış görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kazıtmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini saçını kazıtmış görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments