Rüyada kaz öldürmek

Rüyada kaz öldürmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Rüyada kaz öldürmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kaz görmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulur.

Rüyada kaz yumurtası görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işarettir.

Rüyada kaz kanadı görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kaz avlamak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölü kaz görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments