Rüyada kaz kanadı görmek

Rüyada kaz kanadı görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret eder.

Rüyada kaz kanadı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada kaz kanadı görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi kaz görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz kesmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ördek kaz görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz beslemek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine delalettir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaz görmek yeni bir ortama gireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments