Rüyada ölü kaz görmek

Rüyada ölü kaz görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına delalettir.

Rüyada ölü kaz gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada ölü kaz görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kaz ölüsü görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kaz görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaz görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, büyük bir ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaslarini kazimak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz kesmek zorlukları atlatacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kaz sesi duymak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments