Rüyada kaydırak kaymak

Rüyada kaydırak kaymak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kaydırak kaymak gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada kaydırak kaymak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada su kaydırağından kaymak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kaydıraktan kaymak kötülüklerden uzak kalacağına, mal ve para kazanılacağına işarettir.

Rüyada su kaydırağı görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kaydırak görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek birlikte bazı işler yapılacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaydıraktan düşmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments