Rüyada su kaydırağından kaymak

Rüyada su kaydırağından kaymak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada su kaydırağından kaymak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada su kaydırağından kaymak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaymak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaydırak kaymak evlatlarının hayırlı olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işlerinin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaydırağı görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kaydırak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuz kaydırağı görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan düşmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments