Rüyada su kaydırağı görmek

Rüyada su kaydırağı görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaydırağı gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada su kaydırağından kaymak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada su kaydırağı görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada kaydırak kaymak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaydıraktan düşmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kaydırak görmek zararların yakında telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada havuz kaydırağı görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments