Rüyada kaydıraktan düşmek

Rüyada kaydıraktan düşmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kaydıraktan düşmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kaydıraktan düşmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Rüyada uzun kaydırak görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kazancının günden güne arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaydıraktan kaymak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada su kaydırağı görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada havuz kaydırağı görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına inanılır.

Rüyada su kaydırağından kaymak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Erdem

Rüyamda yöneticimle tartıştigimi işimden ayrildigimi daha sonra havuz kaydırağından üzüm asmasıyla dolanmış üzüm bagının içine kayarken üzüm tanesi kolarıp yediğimi aşagıda bir tane manavcı olduğunu acaba yediğime kızarmı diye dündügümü gördüm yorumu nedir.bu arada yöneticimle tartisdigim ve işimden ayrildigim gerçekleşti

Erdem

Teşekkür ederim

Özge

Merhaba, rüyamda su kaydırağından kayarken kaydırak yerinden oynayıp bi ağaca dayanmıs düşecekken elimle tutup geri bindim ve yavasca suya girdim, çıktıktan sonra saçlarımdaki suyu her sıktığımda saçlarım döküldü ve ellerimdeki saçı toplayıp büyük bi yumak haline getirdim ama atmadım elimde kaldı o saçlar. Yorumu nedir?

Özge

Yorumunuzdan ötürü teşekkür ederim