Rüyada kaydıraklı havuz görmek

Rüyada kaydıraklı havuz görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına inanılır.

Rüyada kaydıraklı havuz gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Rüyada havuz kaydırağı görmek hayırlı ve güzel olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kaydıraktan düşmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye tabir olunur.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada uzun kaydırak görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada su kaydırağından kaymak kazancının eksilmeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaydırağı görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaydıraktan kaymak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments