Rüyada birilerini kavga ederken görmek

Rüyada birilerini kavga ederken görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birilerini kavga ederken gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada birilerini kavga ederken görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yeni işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada kavga ederek ağlamak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını kavga ederken görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalet eder.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Rüyada babasını kavga ederken görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments