Rüyada katır yavrusu görmek

Rüyada katır yavrusu görmek geçim derdinin kalmayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada katır yavrusu gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Rüyada katır yavrusu görmek rahat geçinerek yaşayacağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulur.

Rüyada at eşek katır görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada eşek ve katır görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada katıra binmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Rüyada at ve katır görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada katırın ısırdığını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada katırdan düşmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine tabir olunur.

Rüyada katır görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments