Rüyada kasapta asılı et görmek

Rüyada kasapta asılı et görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasapta asılı et gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada kasapta asılı et görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Rüyada kasaptan et satın almak kişinin malını kaybedebileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kasaptan kuzu eti almak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasap et görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak maddi olarak çok rahat edeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasapta et görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments