Rüyada kasap et görmek

Rüyada kasap et görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kasap et gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada kasapta çiğ et görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalettir.

Rüyada kasaptan et almak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasapta et görmek âlim kişiler arasına gireceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Rüyada kasap ve et görmek azalacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kasaptan kuzu eti almak eşe dosta yardım edileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek işyerini kapatacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments