Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, başarılarının devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya hareket ettirmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments