Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların son bulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek yalnız kalmak isteyeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına inanılır.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada hareket ettirmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments