Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek istediği herşeye kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek güç ve kudret sahibi olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancın katbekat artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments