Rüyada cisimleri hareket ettirmek

Rüyada cisimleri hareket ettirmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek özlemlerini bitireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Rüyada uçan cisim görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Rüyada uçan cisimler görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak cisim görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada garip cisimler görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada cisim yutmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments