Rüyada karnındaki bebeği görmek

Rüyada karnındaki bebeği görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının karnında bebek görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği karnından çıkarmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek gidilecek yönün belirleneceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada karnından bebek çıkarmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına inanılır.

Rüyada kendi karnında bebek görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments