Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, müjdeli haberle geleceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek istediği projeleri yapamayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek rahat bir hayatı olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına inanılır.

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek maddi güç sahibi olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments