Rüyada karnı burnunda hamile görmek

Rüyada karnı burnunda hamile görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, doyasıya hasret gidereceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret eder.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek kazancın arttırılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, dualarına karşılık alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments