Rüyada adamın ağladığını görmek

Rüyada adamın ağladığını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adamın ağladığını gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada adamın ağladığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın ağladığını görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamın ağladığını görmek ticarette ilerleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek dinde olgunlaşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada ölü adamı sağ görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Rüyada eski devlet adamı görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada ölü bir adamın dirildiğini görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments