Rüyada devlet adamının ağladığını görmek

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamının ağladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada devlet adamına sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamından altın almak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, girdiği işleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamından para almak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamını korumak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek bol rızık ve para sahibi olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulur.

Rüyada devlet adamını misafir etmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments