Rüyada eski devlet adamı görmek

Rüyada eski devlet adamı görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işarettir.

Rüyada eski devlet adamı gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada eski devlet adamı görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek kazancın düşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamını hasta görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamına sarılmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments