Rüyada karlı dağlarda yürümek

Rüyada karlı dağlarda yürümek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağlarda yürümek gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada karlı dağda yürümek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada karlı dağlarda yürümek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek kötü günler görüleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde kar görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret eder.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar ve dağ görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments