Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, iyi huylar edineceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest aldığını görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede abdest aldığını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments