Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdestsiz cuma namazı kılmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazı kılmak için abdest almak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada cuma namazı için abdest almak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek malın bereketinin artmasına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada cuma namazında kadın görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments