Rüyada abdest aldığını görmek

Rüyada abdest aldığını görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kariyer edineceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Rüyada başkasının abdest aldığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına yorulur.

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin abdest aldığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kara kara düşünür olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek her zaman haklının yanında olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments