Rüyada babasının abdest aldığını görmek

Rüyada babasının abdest aldığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada babasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulur.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada abdest aldığını görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments