Rüyada babanın abdest aldığını görmek

Rüyada babanın abdest aldığını görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, anne baba dualarının alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek kendisine şifa olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide abdest aldığını görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamamda abdest aldığını görmek kazancının eksileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada boy abdest aldığını görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments