Rüyada adamı kesmek

Rüyada adamı kesmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adamı kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada adamı kesmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamın kafasını kesmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalettir.

Rüyada adamın boğazını kesmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın başını kesmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bir devlet adamını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın vurulduğunu görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Rüyada bilim adamı olmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments