Rüyada adamın vurulduğunu görmek

Rüyada adamın vurulduğunu görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Rüyada adamın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada adamın vurulduğunu görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın kovaladığını görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada bir adamın elini öpmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments