Rüyada karının kesildiğini görmek

Rüyada karının kesildiğini görmek allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada karının kesildiğini gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Rüyada karının kesildiğini görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada hayvan karın görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde uyumak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde yatmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına delalettir.

Rüyada kendini karın içinde görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada karın üzerinde durmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada karın içinde oynamak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karın üzerinde uçmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments