Rüyada karın üzerinde uçmak

Rüyada karın üzerinde uçmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada karın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Rüyada karın üstünde uçmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üzerinde uçmak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada karın yara olduğunu görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, prestij kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, onları koruyup kollayacağına yorulur.

Rüyada karın şişliği görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde kaymak dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments