Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok zarar göreceğine, zenginliğini kaybedeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet eder.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments