Rüyada karın üstünde kan görmek

Rüyada karın üstünde kan görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde kan gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada karın üstünde kan görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde yatmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde araba sürmek sebep olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde uçmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde kaymak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde yürümek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde ağlamak manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments