Rüyada karın üzerinde durmak

Rüyada karın üzerinde durmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulur.

Rüyada karın üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karın üzerinde durmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın altında kalmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde çiçek görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada karın yolları kapattığını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak hataların düzeltileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yağlarını aldırmak çevrenizden takdir görmeye, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstüne düşmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments