Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, büyük bir işe kavuşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada karın üstünde yürümek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada karın altında yürümek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karın ameliyatı olmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yalnız kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments