Rüyada karın üstünde ağlamak

Rüyada karın üstünde ağlamak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dünyasının iyileşmesine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, canlanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde ağlamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada karın üstünde ağlamak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, dinç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak elinin de bollaşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstünde kaymak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde para görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments