Rüyada karın üstünde yürümek

Rüyada karın üstünde yürümek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hasta ise şifa bulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstünde yürümek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde kan görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde kaymak dualarının gerçekleşeceğine, saygınlık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde uçmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstünde yatmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde araba sürmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments